HOW TO MAKE ELECTRONEUM WITH YOUR Cellular phone # ETN242 #ElectroneumAndy Popescu electronic mail: ace20male@gmail.com Andy Particular Instagram: AndyPopescuVlogs # ETN242 #Electroneum Portion 1 Now, Element TWO is below. in the 2nd section of sunday you will see how to adjust ELECTRONEUM (ETN) to BITCOIN (BTC) on Kucoin and how to acquire BITCOIN (BTC) even compact quantities of 100 RON and change it to ETN. If you’d like to help me thin out in English or Romanian, you can do so below: Facebook: Andy Popescu Instagram: AndyPopescuVlogs.

About Cryptoplatforming.com

Cryptoplatforming.com is a news websites which gets news around the globe on investing in Crypto. Our news has no backgroundcheck.

34 thoughts on “HOW TO MAKE ELECTRONEUM WITH YOUR Cellular phone # ETN242 #Electroneum”

 1. Salutare ..ești foarte bun și avem , multe de învățat de la tine …ți-am lăsat un mess pe Facebook și as dori dacă ai timp să-mi răspunzi și mie …te întreb și aici …unde găsesc aplicația și care este …eu am găsit una și nu are miner …aștept și eu un răspuns dacă ai timp …o zi placuta …

  Reply
 2. Salut, ce mai stii de Electroneum? Mi am adus aminte acum de el, stiu ca iti vazusem clipul cand l-ai postat si am minat si eu o perioada. Sunt curios cati am strans, mi am recuperat contul dar astept sa se transfere waletul.

  Reply
 3. Interesant sa vezi un clip vechi, pentru ca iti ofera posibilitatea sa vezi cine a avut si cine nu a avut dreptate. Andy sau hater-ul de mai jos. Pana la urma Electroneum e in picaj total de la 6 centi la 1 cent. Nu fac hate, dar incercam sa trag o concluzie. Oamenii bogati pe langa ca sunt buni, determinati, etc, au avut si sansa. Impotriva sanselor nu stiu cati dintre noi castiga cu adevarat.

  Reply
 4. Salut! Am descarcat si eu aplicatie , dar nu stiu unde sa intru pentru a mina , atunci cand o deschid , introduc pinul si ma baga in portofel si imi scrie pe retelele de telefonie …. am facut cv gresit?? Cum iti pot trimite o poza sa vezi si daca ma poti ajuta?

  Reply
 5. Valoarea bitcointului a crescut enorm din 2018 pana acum..si valorea lui electroneum tot mica a ramas..nimeni nu stie exact cum functioneaza aceste monede….nu cred ca sunt legate intre ele…

  Reply
 6. Sincer sa fiu sunt destul de dezamăgit ca ai dus extrem de multa in eroare cu moneda ta cu tot..
  Doar cu timpul se vad unele lucruri, ai dovedit asta și ma refer la faptul ca destul de multa lume e pe minus mare sau poate extrem de mare datorită balivernelor tale, eu unul am investit cam tot ce aveam la momentul dat.
  Felicitări!

  Reply
 7. Dacă nu găsești un mijloc de multiplicare a banilor, te vei trezi într-o zi pentru a-ți da seama că banii pe care ai crezut că îi ai, s-au terminat. Investiția este esențială.

  Reply

Leave a Comment